• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00

Steriliteit

De steriliteit van het merendeel van onze producten is volledig gevalideerd en gekwalificeerd volgens de vereisten van ISO 11137-1, die de routinecontrole van het sterilisatieproces omvat. 
Willekeurige selectie, onderzoek en monitoring waarborgt het algemeen proces en de steriele producten vallen binnen de vooropgestelde limieten, zijnde een steriel zekerheidsniveau van 10-6.

Niet-cytotoxisch

De cytotoxiciteit van onze producten wordt op regelmatige basis getest volgens de principes van het MEM Elution, voorgeschreven door de FDA-richtlijnen. 

Niet-pyrogeen

Het endotoxine niveau van onze producten wordt gestest volgens de principes van de Limulus Amoebocyte Lysate Test, voorgeschreven door de FDA richtlijnen voor medische producten. Onze producten worden gecertificieerd als niet-pyrogeen met een gedocumenteerd endotoxine niveau van minder dan 0.01 EU/ml.

DNase / RNase / DNA-vrij

Onze producten worden op regelmatige tijdstippen getest op basis van een standaardprocedure en worden gecertificeerd als minder dan 1 x 10-8 Kunitz eenheden voor DNase, 1 x 10-9 Kunitz eenheden voor RNase en 0.1 pg voor DNA.

Dlux / Flux

DLux materiaal heeft een aangepast plastieken oppervlak voor verbeterde celaanhechting, met minimale autofluorescentie en hoge chemische resistantie. 
FLux materiaal heeft een aangepast plastieken filmoppervlak voor verbeterde celaanhechting , wat optimaal is voor confocale microscopie.

Surfaces of our "Surface Treatment" products are treated physically and not chemically.

Surface Treatment

De oppervlaktebehandeling van onze producten gebeurt fysisch en niet chemisch. 

 

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.