• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Retourrecht binnen de 14 dagen
Aangekochte goederen kunt u retourneren in de originele verpakking, dit kan binnen de 14 kalenderdagen. De retourverzendkosten zijn steeds op kosten van de klant. 
U kan natuurlijk ook de goederen terugbrengen naar ons depot.

In het geval van terugzending die u volgende werkwijze te respecteren.
U dient voorafgaand aan het terugsturen van het artikel ons een mail te sturen naar info@celcultuur.eu met melding van :
• reden van de retour
• nummer van orderbevestiging of de desbetreffende factuur
• U wenst een omruiling te doen of u  vraagt een terugbetaling 
• In geval van omruiling het artikel dat u wenst. In geval van terugbetaling het rekeningnr. 

Procedure omruiling
U ontvangt van ons een mail met :
• bevestiging met levertermijn van het nieuwe artikel
• het bedrag dat wij u zullen terugstorten (indien het nieuw artikel goedkoper is) of dat u ons nog verschuldigd bent (indien artikel duurder is) met ons rekeningnummer
Bij een omruiling van een artikel dat gratis werd opgestuurd worden portkosten aangerekend voor het opsturen van het nieuwe artikel. Voor omruiling van artikel met zelfde verkoopprijs (bijvoorbeeld een andere uitvoering of volume) raden wij u aan de verzendkosten cash bij het pakje te steken zo gaat de omruiling het snelst (voor België 7,5 euro, Nederland 15 euro, ...).
Het artikel wordt u opgestuurd zodra het artikel bij ons voorradig is, in geval van meerprijs en port, het geld op onze rekening staat en het omgeruilde in ons bezit is.
Bij omruiling in ons depot wordt alles onmiddellijk verrekend.

Procedure terugzending met terugbetaling
De terugbetaling gebeurt binnen max. 14 kalenderdagen na ontvangst van het goed in de oorspronkelijke staat . U krijgt het bedrag teruggestort op uw bankrekening, of cash als u het binnenbrengt in ons depot. Het bedrag dat u betaald heeft wordt terugbetaald verminderd met eventuele transactiekosten van creditcard of en de door ons gemaakte verzendkosten (7,5 euro voor verzendingen in België, 15 euro voor vezendingen naar Nederland) 

Ons adres (kopij van orderbevestiging en/of factuur meesturen)

BEDALAB BVBA
Vinkestraat 23
B-8554 Sint-Denijs
BELGIE


Heeft u nog vragen dan kan u ons altijd contacteren per mail of telefonisch bereiken tijdens de kantooruren (9u - 12u en van 13u-17u) op het nummer  056/51.00.17
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.